Medical Formthotics til problemfødder!

- den medicinske produktrække af Formthotics bliver brugt af sundhedsprofessionelle verden rundt til at behandle en bred vifte af fod- og benproblemer såsom hælsmerter, skinnebenssmerter, knæsmerter og akillesseneskader / skader på akillessenen

 
Som de fleste store opfindelser var opdagelsen af Formthotics meget simpel. En doktor funderede over fod- og benproblemer da han en dag spadserede langs stranden. Han lagde mærke til hans fodspor i sandet og indså at de fleste moderne overflader, såsom beton og asfalt, er hårde og flade og derved tvinger vores fødder til at fordreje og udflade, hvilket forårsager smerte og diskomfortabilitet.
 
Bløde overflader, såsom sand, tilpasser sig vores fødders former og kurver. Han besluttede, at hvis han lavede en speciel indlægssål, som formede sig efter den eksakte form af hans patienters fodaftryk inde i deres sko, ville han være i stand til at ordne mange af patienternes fod- og benproblemer. 
 
Det medicinske omfang af Formthotics er blevet udviklet for at putte dit naturlige fodaftryk tilbage ind i dine sko.
Medical Formthotics yder langvarig komfort og reducerer træthed / udmattelse ved at støtte hele din fod og fordeler derved vægt og tryk jævnt. Indlæggenes evne til at stabilisere fødderne tillader kroppen at fungere som den er skabt til.
 
For at gøre det let for din fodspecialist at identificere den korrekte Formthotics model, der passer til dine fodproblemer, din kropsvægt og dit aktivitetsniveau, har vi kategoriseret vores medicinske produktrække af Formthotics i to produktkategorier - Formthotics Original og Formthotics Low.
 
Formthotics Original
Vores produktrække af individuelle varme-modellérbare Formthotics indlægssåler til brug i professionel, personlig ortopædisk terapi. Formthotics Original tilbyder et bevist og effektivt ortopædisk design der er blevet brugt af professionelle indenfor sundhedsbranchen over hele verden i mere end 20 år. Læs mere..
 
Formthotics Low
Vores produktrække af designtilpassede ortopædiske indlægssåler, hvor hver enkelt model er designet specifikt til brug når komfort, nøjagtighed ift. tilpasning og egnethed til specifikke problemer med fodsmerter og smerter i de nedre lemmer er umiddelbare prioriteter for ortopædisk behandling. Læs mere..
Medical Formthotics til problemfødder - mod fod- og bensmerter
Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
Webbureau Markedsføring CMS