Run Formthotics

 
Vælg Formthotics Run hvis du dyrker idræt eller anden hård fysisk aktivitet. Vælg Formthotics Run, hvis du har brug for indlægssåler til løbesko, sko til gang, sko til brug i fitnesscenteret, motioncenteret eller til indendørs sportssko.
 
Formthotics Run er indlægssåler der specialtilpasser dine sportssko til formen af din fod, hvilket gør at du føler dig virkelig komfortabel.
 
De støtter dine fødder i deres naturlige position, hvilket dulmer smerter i foden. Øget stødabsorbering og polstring reducerer påvirkningen af dine muskler, sener og led.
 
Formthotics Run er beregnet til alle slags sportssko, heriblandt løbesko, gåsko, sko til brug i motions- eller fitnesscenteret samt til indendørs sportssko.
 
Løbeskader er ofte en del af at være en regelmæssig løber. De fleste af disse skader skyldes overbelastning og omfatter bl.a. plantar fascitis, løberknæ, akillessenesmerter, skinnebensproblemer og ITB syndrom.

Hvis mennesket altid har været vant til at løbe, hvorfor oplever vi så disse skader? En del af svaret ligger i ændringen af det terræn, vi lever i – vi løber ofte på de hårde betonoverflader. Mange af os løber også primært for træningens skyld og er mindre tilbøjelige til at være fysisk aktive i vores job.

Formthotics™ hjælper med at rette kroppen op, forbedrer stødabsorberingen og lindrer på trykpunkterne med en mere jævn fordeling af vægten over foden, hvilket er særligt vigtigt på hårde overflader. Med Formthotics™ understøttes din fod i en naturlig kropsholdning, træthed reduceres, stabilitet og funktion forbedres.

Formthotics Run yder den nødvendige støtte til at hjælpe dig med at tage din udfordring op, og endnu vigtigere at nyde oplevelsen!
 
  Formthotics Run Single (Blue)
 

Giver fast 3D tilpasning uden at fylde for meget. Ideel til løbesko, hvor der ikke er så meget plads.
Formthotics Run ShockStop(Green/Blue)
 
  
Indlægssål med ekstra stødabsorbering. Reducerer stød på muskler, led og sener.
 
 
Active Formthotics ved fodsmerter - Active Formthotics til sportssko og løbesko
Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
Webbureau Markedsføring CMS