Cycle Formthotics

- optimal fodkomfort i cykelsko

 
Cycle Formthotics® tilpasser dine cykelsko til den unikke form af dine fødder.
 
De støtter dine fødder i deres naturlige anatomiske stilling, hjælper dig til at distribuere din vægt ligeligt på dine fødder og vedligeholde dit tyngdepunkt.
 
Cycle Formthotics forbedrer komfort og præstation og reducerer risikoen for skader. Får skoen til at passe bedre og lader fødderne have det bekvemt hele vejen på lange ture - især ved brug af høre gear og på bakkede ture.
 
Under cykling kan ben og fødder få en forkert stilling. Uden effektiv komtakt i skoen ruller foden indad, hvilket får knæet til at rotere indad. Det øger risikoen for potentiel overbelastningsskade og reducerer det leverede arbejdspræstation. Med en individuelt tilpasset flade i form af Formthotics mellem fodsålen og det indvendige af skoen, får foden støtte og større kontakt med pedalen, hvorved den leverede arbejdspræstation forbedres.
 
 
  Formthotics Cycle Single (Blue)
 

 

Minimalistisk konstruktion, der er designet specielt til tætsiddende cykelsko. Det enkelte lag af Formax skum giver alle cyklister funktionel støtte uden at fylde.
Formthotics Cycle Dual (Blue/Blue)
 
  
Anvender samme specifikke lavvolumenform som Cycle Single, men med et ekstra stødpudelag. Cycle Dual er velegnet, når der er ekstra plads i skoen.
 
 
Cycle Formthotics - indlægssåler med optimal komfort til cykelsko
Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
Webbureau Markedsføring CMS