Indlægssåler til arbejdsbrug

 
Indlægssåler til arbejdsbrug er designet til arbejdssko, sikkerhedssko og GUMBOOTS. De tilpasser sig til din naturlige fodform inden i dine arbejdssko og sikkerhedsstøvler hvilket føles komfortabelt.
 
Det kan være hårdt for kroppen at stå på hårde overflader i lange perioder ad gangen og resulterer oftest i smerte enten i foden eller i lægmusklen. Smerten bevæger sig tit og ofte op i knæet, i hoften og i ryggen.
 
Indlægssåler til arbejdsbrug fra Formthotics er indlægssåler lavet af blødt skum - de er designet specielt til at få fødder på arbejde til at føles komfortable.
 
Disse indlægssåler til arbejdsbrug er designet af en læge - oprindeligt til at kurere ømme fødder. Indlægssåler til arbejdsbrug passer perfekt i hvilken som helst arbejdssko eller sikkerhedssko / sikkerhedsstøvle, og tilpasser sig til din eksakte fodform, og yder derved support til dine fødder i deres naturlige position.
 
Deres anatomiske design fordeler din kropsvægts tyngde mere jævt udover hele din fods overflade, hvilket reducerer "pressure points" - specielt under hælen og fodballen. Ved at reducere trykket ved at gå og stå på hårde overflader tillader indlægssåler til arbejdsbrug dig at være på benene i længere tid ad gangen - og du føler dig mere komfortabel.
Indlægssåler til arbejdsbrug -> Ondt i fødderne efter en arbejdsdag? Se her!
Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
Webbureau Markedsføring CMS